Fremgangsmåde
Tomatsaucen
TRIN 1
Hak løget fint. Varm en gryde op med olivenolie og løg.
TRIN 2
Steg løgene i et par minutter, indtil løgene er gyldne.
TRIN 3
Tilsæt tomat passata og salt. Lad saucen simre i 20 minutter.
Squash
TRIN 1
Tænd ovnen 180 grader.
TRIN 2
Hæld mel, salt og peber i én skål – og æg i en anden skål.
TRIN 3
Skær squash i skiver på 1 cm.
TRIN 4
Vend dem i mel på begge sider og bagefter i æg.
TRIN 5
Tag en stegepande, og hæld solsikkeolie på den.
TRIN 6
Varm olien godt op, før de steges.
TRIN 7
Steg 6-8 af skiverne ad gangen i den varme olie. Pas på olien – den er brandvarm!
TRIN 8
Tag skiverne op, når de er gyldne, og læg dem på en tallerken med køkkenrulle.
TRIN 9
Når alle skiverne er stegt, drys lidt salt på dem.
TRIN 10
Smør et rektangulært fad (25 x 35 cm) med olie. Lav nu squashlasagnen.
Auberginelasagnen
TRIN 1
Begynd med squashskiverne, så tomatsauce, parmesanost og basilikumblade.
TRIN 2
Fortsæt, indtil der ikke er flere squashskiver.
TRIN 3
Bag squashlasagnen i ovnen i 15 minutter.