Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
TRIN 2
Skyl og skræl gulerødder, og skær dem i tynde skiver. Hak løg fint, og skær peberfrugt og forårsløg i tynde skiver.
TRIN 3
Når risene er kogt færdig, så tag dem af varmen.
TRIN 4
Skær kødet i mundrette stykker og steg det på panden ved høj varme, i lidt neutral olie med lidt salt, i ca. 2-3 minutter. Tag kødet af varmen og gem det til senere.
TRIN 5
Steg nu risene på en pande ved moderat til høj varme i olien. Lad risene få lidt farve i overfladen.
TRIN 6
Tilsæt alle grøntsagerne og steg i yderligere 3-4 minutter.
TRIN 7
Skru lidt ned for varmen, og slå æggene ud direkte i panden, og rør godt godt. Tilsæt kødet, så det lige bliver varmet igennem. Smag derefter til med soja.
TRIN 8
Anret nu retten med koriander og hakkede peanuts på toppen. Velbekomme.