Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog bouillonen op i en kasserolle.
TRIN 2
Skær svampene i små tern.
TRIN 3
Finhak hvidløg og persille.
TRIN 4
Hæld 1 spsk. olie i en gryde eller høj pande og varm op. Tilsæt det hakkede hvidløg og steg i 2 minutter ved middel varme.
TRIN 5
Tilsæt svampene, og steg blandingen i ca. 7 minutter. Tilsæt derefter halvdelen af persillen.
TRIN 6
Hæld svampeblandingen i en skål, og sæt gryden tilbage på blusset på middel varme. Tilsæt så 2 spsk. olie og steg risene, indtil de har suget olien.
TRIN 7
Begynd nu at tilsætte lidt af den varme bouillon. Ca. 1 dl ad gangen. Når risene har suget 1 dl bouillon, tilsæt så endnu 1 dl. Fortsæt sådan i ca. 10 minutter.
TRIN 8
Tilsæt så svampeblandingen, og riv citronskal ned i gryden. Steg videre i ca. 8 minutter, og bliv ved med at tilsætte bouillon lidt ad gangen.
TRIN 9
Når alt bouillonen er opløst, og risene er møre, skal du slukke blusset og røre friskrevet parmesan og resten af persillen i retten.
TRIN 10
Lad retten hvile under låg i 10 minutter.
TRIN 11
Steg imens lammefileterne på en varm pande med olie i ca. 4 minutter på hver side. Husk at krydre med lidt salt og peber.
TRIN 12
Server nu risottoen med lam i skiver og eventuelt sammen med en grøn salat. Velbekomme.