Fremgangsmåde
TRIN 1
Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker.
TRIN 2
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre – med de skal stadig have bid.
TRIN 3
Hæld vandet fra gryden, og lad kartoflerne dampe af. Hak imens løgene fint, og skræl og riv gulerødder og pastinakker.
TRIN 4
Riv også squashen, og læg alle grøntsagerne til side.
TRIN 5
Skær pølserne i skiver, og steg dem i olie på en stor pande ved middel varme.
TRIN 6
Tilsæt løg og paprika, når pølserne har fået farve, og lad det stege i ca. fem minutter.
TRIN 7
Kom grøntsagerne og tomatpuréen i, og rør godt rundt.
TRIN 8
Hæld minimælk og madlavningsfløde i blandingen.
TRIN 9
Vend forsigtigt kartoflerne i, så de ikke går i stykker. Lad retten simre ved middel varme i ca. 10 minutter.
TRIN 10
Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
TRIN 11
Servér retten med hakket persille.