Fremgangsmåde
TRIN 1
Skrub eller skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker.
TRIN 2
Kog dem i letsaltet vand, til de er møre. De skal stadig have bid.
TRIN 3
Hæld vandet fra gryden, og lad kartoflerne dampe af. Hak løgene fint imens, og skræl og riv gulerødderne.
TRIN 4
Riv også squashen, og læg grøntsagerne til side.
TRIN 5
Skær pølserne i skiver. Steg dem i olie på en pande ved middel varme.
TRIN 6
Tilsæt løg og paprika, når pølserne har fået farve, og lad det stege i ca. 5 minutter.
TRIN 7
Kom grøntsagerne og tomatpuréen i, og rør godt rundt.
TRIN 8
Hæld minimælk og madlavningsfløde i.
TRIN 9
Vend forsigtigt kartoflerne i, så de ikke går i stykker, og lad retten simre ved middel varme i 10 minutter.
TRIN 10
Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
TRIN 11
Servér retten med hakket persille. Velbekomme.