Fremgangsmåde
Kødsovs
TRIN 1
Forvarm ovnen til 160 grader.
TRIN 2
Hak løg, hvidløg og chili fint.
TRIN 3
Riv gulerødder og squash på et rivejern.
TRIN 4
Sautér løgene i lidt olie på en varm pande, indtil de er gennemsigtige.
TRIN 5
Brun oksekødet af, og tilsæt revet gulerod og squash.
TRIN 6
Steg kød og grøntsager lidt, og tilsæt derefter drænede bønner, tacosauce og kog ind.
TRIN 7
Krydr saucen med salt, stødt spidskommen, tørret koriander og lidt kanel.
Tomatsalsa, grønt og tacoskaller
TRIN 1
Lav en frisk tomatsalsa ved at skære tomaterne ud i tern, hakke rødløg og koriander fint. Vend det hele med salt, olie og lidt chilisauce, hvis du ønsker det.
TRIN 2
Skær forårsløg i fine strimler, og dræn majsene for vand.
TRIN 3
Varm tacoskallerne i en forvarmet ovn i ca. 5 minutter.
TRIN 4
Saml dine tacos med kødsauce, tomatsalsa, grøntsager, lime og skyr på toppen. Velbekomme.