Fremgangsmåde
TRIN 1
Bag de søde kartofler hele med skræl i ca. 30 minutter.
TRIN 2
Hak peberfrugt, tomat og grillede peberfrugter i små tern, og vend sammen med knust hvidløg, salt, chilisauce og olivenolie.
TRIN 3
Varm en pande op med lidt olie og steg oksesteaken i 4 min på hver side. Den må gerne være rosa indeni.
TRIN 4
Når de søde kartofler er møre, pilles skrællen af, og de moses med en gaffel.
TRIN 5
Forvarm ovnen til 160 grader.
TRIN 6
Blend i en skål med en stavblender - persille, olivenolie og salt. Så er den grønne dressing klar.
TRIN 7
Skyl hjertesalat og forårsløg, og snit det fint.
TRIN 8
Hæld vandet fra majsene.
TRIN 9
Varm tacoskallerne i en varm ovn på 160 grader i ca. 5 minutter.
TRIN 10
Anret tacoen med lidt af mosen, peberfrugtchutneyen, ribeye i små tern, grøntsagerne og lidt salsa verde på toppen. Velbekomme.