Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovn til 180 grader.
TRIN 2
Varm grøntsagsbouillonen op.
TRIN 3
Opløs majsstivelsen i lidt vand, og hæld det i bouillonen.
TRIN 4
Kog grøntsagsbouillonen op i 2-3 minutter, så den jævner. Rør godt rundt imens, og smag til med salt og peber.
TRIN 5
Skyl spinaten, tilsæt den og de optøede ærter.
TRIN 6
Rør rundt i 1-2 minutter, så ærter og spinat bliver tilberedt.
TRIN 7
Varm tarteletskallerne op i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.
TRIN 8
Pluk imens bladene af brøndkarsen.
TRIN 9
Fyld tarteletskallerne med ærte- og spinatfyldet.
TRIN 10
Top med brøndkarse og friskkværnet peber. Velbekomme.