Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovn til 180 grader.
TRIN 2
Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker.
TRIN 3
Skræl og halvér løget.
TRIN 4
Hæld løg og gulerodsstykker i en stor gryde.
TRIN 5
Hæld kyllingebrystfileterne i gryden.
TRIN 6
Tilsæt laurbærblade og peberkorn.
TRIN 7
Hæld vandet over, og lad det hele simre i 20 minutter. Du er nu igang med at lave din egen hønsebouillon.
TRIN 8
Sigt og hæld hønsebouillonen ned i en skål. Kassér grøntsagerne, og stil kyllingebrystfileterne til side.
TRIN 9
Hæld bouillonen tilbage i gryden.
TRIN 10
Opløs majsstivelsen i en kop med lidt vand.
TRIN 11
Varm bouillonen op igen, og tilsæt majsstivelsen.
TRIN 12
Lad det koge og tykne i 2-3 minutter, imens du rører godt rundt. Justér med bouillon, hvis saucen er for tyk.
TRIN 13
Smag til med salt og peber.
TRIN 14
Hæld vandet fra aspargessnitterne, og hæld dem ned i den varme bouillon.
TRIN 15
Skær eller pluk kyllingestykkerne i mindre bidder, og hæld dem i gryden.
TRIN 16
Varm tarteletskallerne op i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.
TRIN 17
Knæk imens enderne af de grønne asparges, og skær resten i små stykker på ca. 3 cm.
TRIN 18
Hak persillen fint.
TRIN 19
Fyld tarteletskallerne med høns i asparges, top med grønne aspargessnitter, hakket persille og friskkværnet peber. Velbekomme.