Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovnen til 180 grader.
TRIN 2
Rens blåmuslingerne: Skyl blåmuslingerne grundigt under rindende vand, og fjern 'skægget'.
TRIN 3
Bank de åbne muslinger mod bordet, og kassér de muslinger, der ikke lukker sig.
TRIN 4
Varm lidt olie op i en gryde, og hæld blåmuslingerne i.
TRIN 5
Damp dem i 3-4 minutter, eller indtil de har åbnet sig helt.
TRIN 6
Tag muslingeskallerne op.
TRIN 7
Varm grøntsagsbouillonen op i gryden.
TRIN 8
Opløs majsstivelsen i en kop med lidt vand, og hæld det i bouillonen.
TRIN 9
Lad det koge og tykne i 2-3 minutter, imens du rører godt rundt. Tilsæt mere bouillon, hvis saucen er for tyk.
TRIN 10
Smag til med salt og peber.
TRIN 11
Hæld vandet fra aspargessnitterne, og hæld dem ned i den varme bouillon.
TRIN 12
Pil muslingerne, og hæld dem i gryden. Tilsæt også de optøede ærter.
TRIN 13
Rør rundt i 1-2 minutter, så ærterne og muslingerne bliver varmet igennem.
TRIN 14
Varm tarteletskallerne op i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.
TRIN 15
Pluk bladene af dildstænglerne imens.
TRIN 16
Fyld tarteletskallerne med muslinge- og ærtefyldet.
TRIN 17
Top med dild og friskkværnet peber. Velbekomme.