Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovn til 180 grader.
TRIN 2
Varm grøntsagsbouillonen op sammen med de hvide aspargessnitter.
TRIN 3
Opløs majsstivelsen i en kop med lidt vand.
TRIN 4
Hæld majsstivelsen i bouillonen.
TRIN 5
Lad det koge og tykne i 2-3 minutter, imens du rører godt rundt. Tilsæt mere bouillon, hvis saucen er for tyk.
TRIN 6
Smag til med salt og peber.
TRIN 7
Tilsæt de drænede rejer og de optøede ærter.
TRIN 8
Rør rundt i 1-2 minutter, så ærterne og rejerne bliver varmet igennem.
TRIN 9
Varm tarteletskallerne op i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.
TRIN 10
Pluk bladene af dildstænglerne imens.
TRIN 11
Fyld tarteletskallerne med reje- og ærtefyldet.
TRIN 12
Top med dild og friskkværnet peber. Velbekomme.