Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovn til 180 grader.
TRIN 2
Varm grøntsagsbouillonen op.
TRIN 3
Opløs majsstivelsen i lidt vand, og hæld det i bouillonen.
TRIN 4
Kog grøntsagsbouillonen op i 2-3 minutter, så den jævner, rør godt rundt imens . Smag til med salt og peber.
TRIN 5
Skær skinken i tern, hvis den ikke allerede er det, og skyl spinaten.
TRIN 6
Hæld skinken og spinaten i bouillonen. Gem gerne lidt spinat til topping. Rør rundt i 1-2 minutter, mens spinaten bliver tilberedt.
TRIN 7
Varm tarteletskallerne op i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.
TRIN 8
Pluk imens bladene af persillen, og hak dem fint.
TRIN 9
Fyld tarteletterne med skinke- og spinatfyldet.
TRIN 10
Top med persille og friskkværnet peber. Velbekomme.