Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær kyllingen i tynde strimler. Lav derefter en marinade af hvidløg, ingefær, soya, sesamolie og eddike og revet limeskal. Lad det hele marinere i minimum 20 minutter.
TRIN 2
Skær imens spidskål i tynde strimler, og skær rødløg, agurk, peberfrugt og chili i tynde skiver. Læg det til side.
TRIN 3
Kog 1 liter vand i kogekedlen, og hæld det over nudlerne. Lad dem trække, indtil de er møre. Hæld vandet fra, og skyl nudlerne med koldt vand. De skal være kolde, når de serveres.
TRIN 4
Varm lidt olie op på panden, og steg kyllingen af ved hård varme i få minutter sammen med marinaden.
TRIN 5
Anret salaten med nudler, spidskål, løg, agurk, peberfrugt og kylling på toppen med koriander, limesaft og lidt grofthakkede peanuts. Velbekomme.