Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær oksekødet i tynde strimler. Lav derefter en marinade af hvidløg, ingefær, soya, sesamolie, eddike og revet limeskal. Lad kødet marinere i min. 20 minutter.
TRIN 2
Skær spidskålen i tynde strimler imens, og skær rødløg, agurk, peberfrugt og chili i tynde skiver. Skræl også mango, og skær den aflange strimler.
TRIN 3
Halvér avocadoen, og skær den i skiver.
TRIN 4
Kog 1 liter vand i en el-keddel, og hæld det over nudlerne. Lad det trække, indtil de er møre. Hæld vandet fra inden servering, og skyl nudlerne med koldt vand. De skal være kolde, når de serveres.
TRIN 5
Varm lidt olie op på panden, og steg kødet af ved hård varme i få minutter sammen med marinaden.
TRIN 6
Anret salaten med nudler, kød, spidskål, de fintsnittede grøntsager, koriander, limesaft og grofthakkede peanuts. Velbekomme.