Fremgangsmåde
Soja- æg
TRIN 1
Kog æggene i 10 min til de er hårdkogte.
TRIN 2
Kog soja, teriyaki, sukker og vand op imens.
TRIN 3
Køl æggene af og pil dem.
TRIN 4
Læg dem så i sojalagen i minimum 1 time, men gerne natten over.
TRIN 5
Halver dem og top dem på suppen - Det ser flot ud.
Suppen
TRIN 1
Find en stor gryde og alle ingredienserne frem.
TRIN 2
Skær svampe i kvarte, og hak ingefær, hvidløg og chili fint.
TRIN 3
Varm gryden op sammen med et par spsk. olie.
TRIN 4
Steg først svampene. Lad dem få lidt farve. Kom derefter ingefær, hvidløg, chili, karrypasta og tomatpuré ned til svampene. Steg i et par minutter.
TRIN 5
Kom vand og kokosmælk i gryden sammen med to bouillonterninger.
TRIN 6
Giv citrongræsset et bank med kniven, og skær det i 3 store stykker. Lad det simre i ca. 10 minutter. Tag citrongræsset op efter de 10 minutter, og skru op for varmen.
TRIN 7
Hak forårsløg groft.
TRIN 8
Tilsæt forårsløg, ananas skåret i tern og saften fra 1 lime.
TRIN 9
Kog suppen i et ca. 5 minutter ved lav til middel varme, og smag til med ekstra limesaft, salt og peber. Server med soja-æg på toppen. Velbekomme.