Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær tofuen i små firkanter og læg dem i en marinade af soja, chilisauce og vand.
TRIN 2
Lad tofuen marinere minimum 1 time, men også gerne natten over.
TRIN 3
Imens kan suppen gøres klar.
TRIN 4
Find en stor gryde og alle ingredienserne frem.
TRIN 5
Skær svampe i kvarte, og hak ingefær, hvidløg og chili fint.
TRIN 6
Varm gryden op sammen med et par spsk. olie.
TRIN 7
Steg først svampene. Lad dem få lidt farve. Kom derefter ingefær, hvidløg, chili, karrypasta og tomatpuré ned til svampene. Steg i et par minutter.
TRIN 8
Kom vand og kokosmælk i gryden sammen med to bouillonterninger.
TRIN 9
Giv citrongræsset et bank med kniven, og skær det i 3 store stykker. Lad det simre i ca. 10 minutter. Tag citrongræsset op efter de 10 minutter, og skru op for varmen.
TRIN 10
Hak forårsløg groft, og skær torsken i skiver.
TRIN 11
Tilsæt tofu, forårsløg, ananas skåret i tern og saften fra 1 lime.
TRIN 12
Kog suppen i et ca. 5 minutter ved lav til middel varme, og smag til med ekstra limesaft, salt og peber. Velbekomme.