Fremgangsmåde
TRIN 1
Hak løg, hvidløg og ingefær fint, og steg det af i olie.
TRIN 2
Tilsæt alle krydderierne, og steg godt igennem.
TRIN 3
Tilsæt plantestykkerne og rør godt rundt. Steg yderligere 1 minut.
TRIN 4
Tilsæt så kokosmælk, peanutbutter, sojadrik og grønsagsbouillon, og lad simre ved svag varme i en halv time.
TRIN 5
Smag nu retten til med salt, yoghurt og lime.
TRIN 6
Rist græskarkernerne på en tør pande og bland dem i sovsen.
TRIN 7
Kog bulgur efter anvisningen på pakken.
TRIN 8
Lav en gulerodssalat med revne gulerødder, revet æble, citronsaft, agavesirup, rosiner og lidt salt.
TRIN 9
Server retten med mangochutney, limeskiver og ekstra græskarkerner på toppen.
TRIN 10
Velbekomme.