Fremgangsmåde
Pandekager
TRIN 1
Pisk æggene sammen i en skål med et piskeris. Tilsæt flormelis og pisk igen.
TRIN 2
Tilsæt mælk, mel og kaffe. Pisk godt sammen.
TRIN 3
Smør en pande med olien, og varm den op.
TRIN 4
Begynd med lave pandekagerne ved at bruge en øse. Fordel pandekagedejen rundt på hele panden, og lad den stege lidt. Flip pandekagen rundt, og steg den færdig på den anden side. Fortsæt med at lave pandekager, indtil der ikke er mere dej tilbage.
TRIN 5
Lad pandekagerne køle af, mens du laver tiramisucremen.
Tiramisucreme
TRIN 1
Del æggene i hvider og blommer i 2 separate skåle.
TRIN 2
Pisk æggeblommer med 4/5 flormelis med en elpisker i 2 minutter.
TRIN 3
Tilsæt mascarpone og pisk igen.
TRIN 4
I den anden skål pisker du æggehvider med 1/5 flormelis, indtil de er helt stive.
TRIN 5
Tjek om æggehviderne er stive nok ved at vende skålen på hovedet. Sidder de fast i skålen, er de klar.
TRIN 6
Med en dejskraber, vender du nu æggehviderne i mascarponecremen lidt efter lidt.
TRIN 7
Find en springform frem med en diameter, der passer nogenlunde til pandekagerne.
TRIN 8
Nu skal tiramisulagkagen laves.
Når lagkagen skal laves
TRIN 1
Start med en pandekage, så lidt tiramisucreme, og fortsat sådan, indtil der ikke er mere creme.
TRIN 2
Slut med en pandekage, og drys med kakao.
TRIN 3
Lad den hvile i køleskabet i mindst 3 timer.
TRIN 4
Spis den lækre kage med en god kop kaffe. Velbekomme.