Fremgangsmåde
TRIN 1
Sæt bulgur over. Kog dem efter anvisningen på pakken.
TRIN 2
Skær løgene i tynde både – og peberfrugterne i tern.
TRIN 3
Skær gulerødderne i skiver på skrå i ca. ½ cm tykkelse –og blomkålen i mindre buketter.
TRIN 4
Riv ingefær og hvidløg fint. Flæk chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Gem det på en tallerken, indtil du skal bruge det.
TRIN 5
Steg løg og peberfrugter i olien i en stor gryde. Tilsæt gulerødder og blomkål og rør godt.
TRIN 6
Tilsæt grøntsagsbouillon og tomatpuré, og kog det hele op.
TRIN 7
Find en mindre skål og rør vand, sojasauce, sukker, eddike og majsstivelse sammen, indtil majsstivelsen er opløst.
TRIN 8
Bland saucen med grøntsagerne i gryden. Tilsæt ingefær, chili og hvidløg. Kog op, mens du rører rundt.
TRIN 9
Halvér cherrytomaterne og kom dem i saucen.
TRIN 10
Kog det hele forsigtigt op uden at røre. Smag sovsen til med lidt salt, peber og evt. mere eddike, sukker eller soja.
TRIN 11
Skær tofu i store stykker på ca. 2x4 cm. Bland soja med stødt ingefær og hvidløgspulver.
TRIN 12
Grill tofuen 5 min på hver side. Pensl til sidst stykkerne med sojasaucen.
TRIN 13
Servér nu sovsen med bulgur, tofu og frisk mynte på toppen. Velbekomme.