Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 2
Skræl sellerien, og skær den først i skiver og så i pommes frites-stænger.
TRIN 3
Hæld dem i en skål, og vend dem med olie, salt og sesamfrø.
TRIN 4
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i 30 min.
TRIN 5
Gør nu tofuen klar: Rør mel, sojadrik, paprika og rosmarin sammen i en skål med et piskeris. Mas cornflakes til grov rasp, og tilsæt salt.
TRIN 6
Skær tofuen i nuggetstørrelse, og vend først stykkerne i dejen, og så i cornflakes.
TRIN 7
Læg tofustykkerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen sammen med selleri i ca. 20 minutter.
TRIN 8
Lav ærtedippen, mens tofu og sellerifritter er i ovnen.
TRIN 9
Hæld alle ingredienserne i en skål. Blend godt med en stavblender. Smag til med salt.
TRIN 10
Servér tofunuggets med sellerifritter og ærtedip. Velbekomme.