Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 2
Skær rugbrødet i tern, pensl dem med olivenolie, og drys med flagesalt. Bag herefter croutonerne i ca. 20 minutter i ovnen, eller til at de er sprøde. Kig til dem et par gange undervejs.
TRIN 3
Snit løg og hvidløg, og sautér dem i en stor gryde med olien, indtil de er bløde.
TRIN 4
Hak peberfrugt, bladselleri og squash fint, og tilsæt dem gryden, og sautér videre i 2-3 minutter.
TRIN 5
Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, timian, spidskommen og kogende vand.
TRIN 6
Lad suppen simre i 10 minutter, og smag til med cayennepeber, spidskommen, salt og peber.
TRIN 7
Anret den varme suppe med rugbrødscroutoner lige inden servering, ellers bliver de bløde. Velbekomme.