Fremgangsmåde
TRIN 1
Sæt bulgur over. Kog dem efter anvisningen på pakken.
TRIN 2
Skær løgene i tynde både – og peberfrugterne i tern.
TRIN 3
Skær gulerødderne i skiver på skrå i ca. ½ cm tykkelse –og blomkålen i mindre buketter.
TRIN 4
Riv ingefær og hvidløg fint. Flæk chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Gem det på en tallerken, indtil du skal bruge det.
TRIN 5
Steg løg og peberfrugter i olien i en stor gryde. Tilsæt gulerødder og blomkål og rør godt.
TRIN 6
Tilsæt grøntsagsbouillon og tomatpuré, og kog det hele op.
TRIN 7
Find en mindre skål og rør vand, sojasauce, sukker, eddike og majsstivelse sammen, indtil majsstivelsen er opløst.
TRIN 8
Bland saucen med grøntsagerne i gryden. Tilsæt ingefær, chili og hvidløg. Kog op, mens du rører rundt.
TRIN 9
Skær fisken i stykker på ca. 4x4 cm. Halvér cherrytomaterne. Kom fisk og tomater i saucen.
TRIN 10
Kog det hele forsigtigt op uden at røre. Fisken skal kun have et par minutter i saucen. Tjek, at den er klar ved at tage et stykke op. Smag sovsen til med lidt salt, peber og evt. mere eddike, sukker eller soja.
TRIN 11
Servér med bulgur og frisk koriander på toppen. Velbekomme.