Fremgangsmåde
TRIN 1
Hæld vandet i en gryde og få det op at koge.
TRIN 2
Hæld vand fra dåsen med jack fruit, og tilsæt det så i gryden med det kogende vand.
TRIN 3
Hæld bouillonterningerne i gryden, og lad retten simre i ca. 30 minutter ved lav varme.
TRIN 4
Gør grøntsagerne klar imens.
TRIN 5
Skræl og skær guleroden i små tern. Skær også bladselleri i små tern.
TRIN 6
Hak 1 fed hvidløg fint. Skræl og halver både løg og kartoffel. Grøntsagerne i retten skal have forskellige former, så en halv kartoffel og små gulerodstern sammen er helt fint. Put alle grønsagerne i gryden.
TRIN 7
Sæt låget på og kog videre i 45 minutter.
TRIN 8
Tag herefter Jackfruit op af gryden og krydr det med salt og olivenolie.
TRIN 9
Tilsæt tortellini til bouillonen, og kog dem efter anvisningerne på pakken.
TRIN 10
Server nu tortellinierne i en dyb tallerken med en masse bouillon, grøntsager og en skefuld friskrevet parmesan.
TRIN 11
Server jackfruit ved siden af med en frisk salat, eller læg det ned i bouillonen og spis det med tortellinierne. Velbekomme.