Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovn til 150 grader.
TRIN 2
Skær tomater og avocado i kvarte, og snit løget fint. Skyl og tør hjertesalaten, og skær det i strimler. Anret det hele flot på en tallerken.
TRIN 3
Hæld vandet fra bønne-mixen, og rør det sammen med majs i en skål. Smag til med chili, limeskal, limesaft og salt.
TRIN 4
Skær koteletterne i strimler, og steg det på en pande i smagsneutral olie. Tilsæt tacokrydderi under stegning. Steg først ved høj varme, så kødet får en stegeskorpe og skru herefter ned på middel varme. Det tager ikke lang tid – men hold øje med kødet, så det ikke bliver for tørt.
TRIN 5
Varm samtidig tortilla i ovnen – se tilberedningstiden på pakken.
TRIN 6
Tag tortillaerne ud af ovnen, og anret nu alle ingredienser i dem, og rul dine tortillas som en pølse.
TRIN 7
Pynt med skyr, frisk koriander og syltede jalapeños, hvis du er til det. Velbekomme.