Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 240 grader.
TRIN 2
Skær løg i både, og læg dem i et ildfast fad sammen med de hele, skyllede snackpebre. Drys med salt og lidt olie, og kom grøntsagerne i ovnen i ca. 20-25 minutter.
TRIN 3
Skyl hjertesalat og tomater. Skær salaten i strimler.
TRIN 4
Til salsaen: Hak tomat og finhak løg og vend sammen. Riv limeskal over og anret i skål.
TRIN 5
Tag løg og snackpebre ud af ovnen, og lun tortillaerne i ca. 5 minutter i eftervarmen fra ovnen.
TRIN 6
Når pebrene har kølet lidt af, så skær toppene af, pil kernerne ud, og skær dem i mindre stykker.
TRIN 7
Steg oksekødet i olie på panden og drys med Fajita Spice Mix.
TRIN 8
Anret herefter alle ingredienserne i tortillaen, top med en klat skyr og rul. Velbekomme.