Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl og skær gulerod, løg, selleri og hvidløg fint.
TRIN 2
Varm olien op i en gryde med 2 spsk. olivenolie.
TRIN 3
Steg grøntsagerne godt i ca. 3 minutter ved middel varme.
TRIN 4
Tilsæt tomat, sukker, salt og grønsagsbouillon.
TRIN 5
Lad suppen simre i ca. 20 minutter.
TRIN 6
Imens ordner du brødet. Rist toastbrødet på en brødrister eller i ovnen.
TRIN 7
Skær herefter brødet i mindre stykker.
TRIN 8
Når tomatsuppen er klar, vend så brødet og basilikumbladene i suppen.
TRIN 9
Lad suppen simre i yderligere 10 minutter – rør godt rundt undervejs. Det er nu en grød og kan derfor godt brænde på.
TRIN 10
Servér suppen med friske basilikumblade. Velbekomme.