Fremgangsmåde
TRIN 1
Del æggene i æggeblommer og æggehvide i to separate skåle.
TRIN 2
Tilsæt 50 g sukker til æggeblommerne, og pisk med en elpisker til massen er hvid og luftig.
TRIN 3
Tilsæt så mascarponen og pisk godt igen.
TRIN 4
I den anden skål pisker du æggehviderne og 10 g sukker, indtil de er helt stive. Du skal kunne vende skålen på hovedet, uden de piskede æggehvider falder ud.
TRIN 5
Brug en dejskraber til at vende æggehviderne godt i mascarponecremen.
TRIN 6
Lav nu kaffen ved at blande 3 dl kogende vand med din frysetørrede kaffe. Lad den køle af. Du kan sagtens bruge en anden slags kaffe, hvis du ikke er til den frysetørrede.
TRIN 7
Tag et rektangulært fad (20 cm x 25 cm) til at lave tiramisuen i.
TRIN 8
Start nu med et lag mascarponecreme.
TRIN 9
Dyp ladyfingers i den kolde kaffe og lav et lag med dem.
TRIN 10
Læg endnu et lag creme, og så endnu et lag ladyfingers dyppet i kaffe.
TRIN 11
Afslut med et lag creme og sæt fadet i køleskabet.
TRIN 12
Lad kagen hvile på køl i minimum 4 timer og gerne natten over.
TRIN 13
Lige før servering, drys så med kakaopulver ovenpå.
TRIN 14
Skær kagen i firkantede stykker og server den simpelt på en desserttallerken.