Fremgangsmåde
TRIN 1
Put ris, vaniljepulver, salt, vand og fløde i en gryde.
TRIN 2
Varm gryden op, mens du rører godt. Risene må ikke sætte sig fast i bunden. Kog ved middelvarme i 15 minutter.
TRIN 3
Fjern gryden fra varmen og lad den trække under låg i 30 minutter.
TRIN 4
Hæld risengrøden i en skål og bland mandlerne i.
TRIN 5
Dæk skålen med et viskestykke og lad den køle af i køleskabet natten over (minimum 5 timer) Når grøden har kølet, pisk fløde og flormelis til flødeskum.
TRIN 6
Vend flødeskum godt rundt i risengrøden med en dejskraber.
TRIN 7
Put den ene hele mandel i og rør godt rundt.
TRIN 8
Server risengrøden i små glas med en generøs skefuld kirsebærsauce.