Fremgangsmåde
TRIN 1
Lad linserne udbløde i vand i 2 timer.
TRIN 2
Imens, skær græskaret i små stykker.
TRIN 3
Varm en gryde op med olie. Steg græskarstykkerne ved svag varme i 15 minutter med lidt salt.
TRIN 4
Hvis det tørrer for meget ind, så tilsæt lidt vand.
TRIN 5
Dræn linserne og lad dem til tørre i et rent viskestykke.
TRIN 6
Put linserne i en skål med græskar, hvidløg, salt og peber.
TRIN 7
Blend med en stavblender. Det gør ikke noget, hvis alle linserne ikke er ordentligt blendet.
TRIN 8
Tilsæt rasp og hakket persille. Bland godt rundt.
TRIN 9
Form kødbollerne og læg dem på en tallerken.
TRIN 10
Varm en gryde eller en pande op med solsikkeolien.
TRIN 11
Steg falaflerne og husk at vende dem undervejs.
TRIN 12
Server græskarfalaflerne i et lunt fladbrød eller med en salat og en dip. Velbekomme.