Fremgangsmåde
Rodfrugtsmos
TRIN 1
Skræl kartofler, pastinakker og gulerødder, og skær dem i mindre stykker.
TRIN 2
Hæld rodfrugterne i en gryde, og tilsæt vand, så det lige dækker.
TRIN 3
Kog dem til de er møre, og gå igang med vegetargryden imens.
TRIN 4
Når vegetargryden er ved at være færdig, moses de møre rodfrugter med et piskeris. Spæd til med sojadrik, til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Vegetargryde
TRIN 1
Skyl og pil løg, peberfrugt, gulerødder og champignon. Hak løget fint, skær peberfrugt og gulerødder i tern samt champignon i kvarte. Læg grøntsagerne til side.
TRIN 2
Tilføj 1 spsk. olie i en gryde, og steg de hakkede løg, peberfrugter og champignon, til de er møre.
TRIN 3
Tilsæt plantepølser i skiver, timian, paprika og cayennepeber, og rist det af. Sørg for at røre konstant, og tilsæt tomatpuré, vand og hakkede tomater.
TRIN 4
Tilsæt nu plantestykkerne og kog ved svag varme med låg på i 20 min.
TRIN 5
Tilsæt til sidst cremet soja, og kog op.
TRIN 6
Servér vegetargryden med rodfrugtmosen og evt. friske urter på toppen. Velbekomme.