Fremgangsmåde
Vegetariske meatballs og tomatsovs
TRIN 1
Skræl kartofler og søde kartofler. Skyl squash, og pil løget.
TRIN 2
Riv kartofler, løg, squash og sød kartoffel på et rivejern eller i en foodprocesser.
TRIN 3
Lav farsen ved at blande grøntsagerne med æg, paprika, cayennepeber, 1 tsk salt og lidt mel.
TRIN 4
Varm lidt neutral olie op på en pande, og form farsen til små runde frikadeller. Steg dem ved middelvarme, til de er gyldne.
TRIN 5
Varm tomatsovsen i en gryde ved middelvarme, til den bliver varmet godt igennem.
Spidskålsslaw og brød
TRIN 1
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 2
Rør en dressing af fraiche, sort peber, eddike og lidt salt. Vend spidskålsmixen heri. Smag den til.
TRIN 3
Varm brødene i ovnen.
Anretning og servering
TRIN 1
Anret brødene med et par vegetariske meatballs i hver, overhæld med tomatsauce, og nyd dem med spiskålsslawen til. Velbekomme.