Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Vask, skræl og skær alle grønstagerne i små tern.
TRIN 2
Varm 1 spsk. olie op i en stor gryde.
TRIN 3
Tilsæt gulerødder, selleri og løg.
TRIN 4
Steg i ca. 3 minutter, og tilsæt så tomater og ærter.
TRIN 5
Steg yderligere i ca. 2 minutter.
TRIN 6
Tilsæt nu resten af grøntsagerne og limabønner, vand, salt, rosmarin, resten af olien og bouillonterning.
TRIN 7
Sæt låg på gryden, og lad suppen simre i 1 time.
TRIN 8
Tilsæt nu suppehorn, og lad retten simre, til pastaen er klar.
TRIN 9
Smag til med salt og peber.
TRIN 10
Server retten med et godt stykke ristet grovbrød. Velbekomme.