Fremgangsmåde
TRIN 1
Varm en pande med olie.
TRIN 2
Skær tofuen i tern.
TRIN 3
Steg tofuen på panden i ca. 6 minutter med låg på.
TRIN 4
Hæld nu sojaen på panden, og rør godt rundt.
TRIN 5
Læg låg på panden, og lad tofuen dampe af i ca. 1 minut på et slukket blus.
TRIN 6
Læg tofuen til side på en tallerken, og rengør panden.
TRIN 7
Riv gulerod, og skær kålen meget fint.
TRIN 8
Skær tomaterne i kvarte, og vask rucola.
TRIN 9
Varm panden op uden olie.
TRIN 10
Læg tortillaen på panden, og varm den ca. 1 minut på hver side.
TRIN 11
Anret tofu, aioli, gulerod, tomat, rucola og kål på den ene halvdel.
TRIN 12
Efter ca. 1 minut bøjer du halvdelen uden fyld over på den halvdel med ingredienserne, så du får en halvmåne.
TRIN 13
Flip nu halvmånen rundt, så den også bliver brun på den anden side.
TRIN 14
Efter ca. 2 minutter kan quesadillaen tages af panden.
TRIN 15
Lav de øvrige quesadillas på samme måde.
TRIN 16
Skær gnavegrøntsagerne i stave, og anret dem på et fad.
TRIN 17
Halvér quesadillerne, inden I spiser, og servér med gnavegrønt og sojasauce eller evt. lidt chilisauce. Velbekomme.