Fremgangsmåde
TRIN 1
Varm ovnen til 200 grader. Fordel tærtebunden i et fad, stik et par huller i dejen med en gaffel, og forbag den i cirka 8-10 minutter. Lad fortsat ovnen være tændt.
TRIN 2
Snit hvidløg og svampe fint. Steg det i olien på en varm pande. Når svampe og hvidløg har fået lidt farve, tag det af panden.
TRIN 3
Steg spinaten på den samme pande, indtil den ikke længere afgiver væske.
TRIN 4
Snit rødløg i tynde skiver, og halvér tomaterne.
TRIN 5
Pisk æg sammen med mælk, salt, peber og lidt muskatnød.
TRIN 6
Fordel den stegte spinat, de rå løg, hvidløg og svampe i bunden af tærten. Hæld æggemassen over.
TRIN 7
Læg de halverede tomater og revet mozzarella t i et pænt lag på toppen.
TRIN 8
Bag tærten i cirka 35 minutter. Servér evt. sammen med en frisk salat. Velbekomme.