Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 240 grader.
TRIN 2
Skær løg i både, og læg dem i et ildfast fad sammen med de hele, skyllede snackpebre. Drys med salt og lidt olie, og bag grøntsagerne i ovnen i ca. 20-25 minutter.
TRIN 3
Skyl salat og tomater.
TRIN 4
Hak tomat og løg og vend sammen. Riv limeskal over og anret i en skål.
TRIN 5
Tag løg og snackpebre ud af ovnen, og lun tortillas i ca. 5 minutter i eftervarmen fra ovnen.
TRIN 6
Halvér svampene og steg dem på panden i olie og drys med fajita spice mix.
TRIN 7
Når pebrene har kølet lidt af, så skær toppene af og pil kernerne ud – skær derefter pebrene i mindre stykker.
TRIN 8
Anret nu alle ingredienserne i tortillaen, top med en klat skyr og rul dem. Velbekomme.