Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovnen til 180 grader.
TRIN 2
Hak løg og hvidløg fint, skær svampene i mindre stykker, og sauter det hele i lidt olie på panden, indtil det tager lidt farve.
TRIN 3
Snit spidskål fint, og tilsæt det. Steg i 2 minutter.
TRIN 4
Tilsæt bønner, hakkede tomater, 1 glas tacosauce, majs, salt, peber, spidskommen – og få det op at koge.
TRIN 5
Lad det simre i ca. 5-10 minutter, og smag til med mere salt og peber, spidskommen og evt. lidt chili.
TRIN 6
Rul tortillas med det mexikanske fyld.
TRIN 7
Læg dem i et ildfast fad, og drys med 1 glas tacosauce og revet ost på toppen.
TRIN 8
Bag dem ved 180 grader i cirka 15 minutter.
TRIN 9
Servér med cremefraiche, frisk koriander og stave af gulerødder og æblebåde. Velbekomme.