Fremgangsmåde
Pandekager og fyld
TRIN 1
Tø spinaten op i en gryde. Hæld vand på, så det dækker. Få det op at koge, så spinaten på den måde bliver tøet op. Hæld spinaten i en sigte, overhæld med koldt vand, og pres væden ud.
TRIN 2
Pisk alle ingredienserne sammen til pandekagerne. Massen skal være helt ensartet.
TRIN 3
Smør en pande med lidt olie, og varm den op. Steg pandekagerne.
TRIN 4
Saml de færdiglavede pandekager på en tallerken, tænd ovnen på 180 grader, og gå i gang med at lave fyldet.
TRIN 5
Bland spinat med ricottaost, muskatnød, hakkede valnødder, salt og peber. Rør godt rundt.
TRIN 6
Put lidt fyld i hver pandekage, og rul dem som en cigar.
TRIN 7
Læg pandekagerne i et rektangulært fad (30 x 25 cm). Gentag til fadet er fyldt.
TRIN 8
Hæld mornaysauce over pandekagerne, og drys med parmesan.
TRIN 9
Bag pandekagerne i ca. 30 minutter, og lav imens kålsalat.
Kålsalat med æble
TRIN 1
Hak spidskål i fine strimler, og skær æbler i tern. Kom spidskål og æble i en skål.
TRIN 2
Pres citronsaft udover kål og æble, og tilsæt salt og honning. Vend dressingen godt med salaten.
TRIN 3
Smag til med salt, peber og eventuelt mere citron og honning.
TRIN 4
Tilsæt hakkede hasselnødder og persille på toppen.