Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovnen til 170 grader.
TRIN 2
Skyl de røde kidneybønner i en si og lad dryppe af. De skal være så tørre som muligt.
TRIN 3
Steg østershatte og kidneybønner på en pande og drys med tacokrydderi. Tag svampe og bønner af panden og gem til senere.
TRIN 4
Hæld væden fra majsene og lad dem dryppe godt af. Steg majskernerne i lidt olie på panden og drys med chiliflager.
TRIN 5
Skær tomater og agurk i tern, og hak løget fint.
TRIN 6
Skyl og tør salaten – gerne i en salatslynge.
TRIN 7
Lun tacoskallerne i ovnen i ca. 5 minutter ved 170 grader.
TRIN 8
Anret grønt, svampe og bønner i tacoskallerne og pynt med revet limeskal, skyr og frisk koriander. Velbekomme.