Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovnen til 180 grader.
TRIN 2
Rens og del hver champignon i seks stykker.
TRIN 3
Rist champignonerne af på en pande i lidt olie i 2-3 minutter. Stil dem til side.
TRIN 4
Opløs majsstivelsen i en kop med lidt vand.
TRIN 5
Varm grøntsagsbouillonen op i en gryde, og tilsæt majsstivelsen.
TRIN 6
Lad det koge og tykne i 2-3 minutter, imens du rører godt rundt. Tilsæt mere bouillon, hvis saucen er for tyk.
TRIN 7
Tilsæt champignon og smag til med salt og peber.
TRIN 8
Hæld vandet fra aspargessnitterne, og hæld dem ned i den varme bouillon.
TRIN 9
Varm tarteletterne op i ovnen ved 180 grader i 5 minutter.
TRIN 10
Knæk imens enderne af de grønne asparges, og skær resten i små stykker på ca. 3 cm.
TRIN 11
Hak persillen fint.
TRIN 12
Hæld fyldet i tarteletskallerne.
TRIN 13
Top med grønne aspargessnitter og hakket persille og friskkværnet peber. Velbekomme.