Fremgangsmåde
Veggiesteg
TRIN 1
Dræn bønnerne godt og put dem i en skål med æg, rasp, rosmarin, salt og peber og blend.
TRIN 2
Blend blandingen helt cremet og fast med en stavblender.
TRIN 3
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 4
Læg et stykke bagepapir på et skærebræt og hæld blandingen på.
TRIN 5
I midten placerer du skiver af ost og vegetarpålæg.
TRIN 6
Rul stille og roligt med hænderne, så det bliver til en pølse på 25 cm i længden og diameter på 8 cm.
TRIN 7
Placer stegen i midten af ovnen på en bageplade og bag den i cirka 40 minutter.
TRIN 8
Undervejs hæld varm bouillon over.
TRIN 9
Når stegen er klar, lad den hvile lidt inden den skæres ud og anrettes.
Ristet blomkål
TRIN 1
Sæt en gryde over med vand, og få vandet op at koge.
TRIN 2
Imens skærer du blomkål i skiver på 4 cm.
TRIN 3
Kog dem i 5 minutter. Når de er klar, køl dem ned.
TRIN 4
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 5
Læg blomkålsskiverne på en bageplade med bagepapir.
TRIN 6
Lav en emulsion med olie, saften af en citron og krydderier ved at piske det godt i en skål med et piskeris.
TRIN 7
Bland dressingen med blomkål og bag dem i 20 minutter.
Svampesauce
TRIN 1
Vask svampene godt og skær dem i skiver.
TRIN 2
Hak hvidløg groft.
TRIN 3
Hæld olien på en pande og steg hvidløget i to minutter.
TRIN 4
Tilsæt derefter svampe og salt.
TRIN 5
Steg videre i 10 minutter og tilsæt så sojadrik.
TRIN 6
Kog i yderligere 10 minutter.
TRIN 7
Hæld blandingen i en blender og blend til saucen er godt cremet.
Anretning
TRIN 1
Anret en tallerken med et par skiver steg, ristet blomkål og sauce.
TRIN 2
Server gerne brød og en frisk salat til.