Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær koteletterne i tynde skiver, og læg dem i en marinade af teriyakisauce, saft og skal fra 1 lime og lidt soja. Lad dem marinere så længe som muligt.
TRIN 2
Hak løg, spidskål og chili fint, og riv gulerødderne.
TRIN 3
Varm olie op i en wok eller en stor pande.
TRIN 4
Steg de marinerede koteletter af ved høj varme i 1-2 minutter. Tag dem derefter af panden.
TRIN 5
Steg løg, chili, spidskål, gulerødder og wokmix ved høj varme.
TRIN 6
Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække i få minutter. Si vandet fra, og steg dem kort af på panden med resten af retten.
TRIN 7
Når grøntsagerne er faldet lidt sammen, så kom kødet ved og smag til med mere soja, limesaft og evt. lidt ekstra chilli.
TRIN 8
Servér med hakkede peanuts og lime skåret i skiver. Velbekomme.