Fremgangsmåde
TRIN 1
Skyl og rengør grøntsagerne. Hak spidskål fint, og skær peberfrugt i tynde strimler.
TRIN 2
Skræl gulerødderne, halvér dem på langs, og skær dem i tynde skiver.
TRIN 3
Pil rødløg og hvidløg, og hak det fint.
TRIN 4
Skræl ingefær, og riv det på et rivejern.
TRIN 5
Skær kyllingebrysterne i strimler, og steg dem i neutral olie ved høj varme i en wok eller pande.
TRIN 6
Tag kødet af varmen, når det er færdigt, og læg det på en tallerken.
TRIN 7
Steg grøntsagerne i en wok eller stor pande ved høj varme i ca. 5-7 minutter.
TRIN 8
Kog nudlerne i letsaltet vand 3-5 minutter, og hæld det overskydende vand fra. Kom nudlerne i wokken eller panden, og vend det godt sammen.
TRIN 9
Tilsæt kyllingen, og smag retten til med 1 spsk. soja – måske mere. Pynt med cashewnødder og servér med det samme. Velbekomme.