Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær laksen i store terninger (2x2 cm) , og læg dem i en marinade af teriyakisauce, saft og skal fra 1 lime og lidt soja. Lad dem marinere så længe som muligt.
TRIN 2
Hak spidskål, løg og chili fint, og riv gulerødderne.
TRIN 3
Varm olie op i en wok eller en stor pande.
TRIN 4
Steg de marinerede laksefileter af ved høj varme i ca. 1 minut.
TRIN 5
Tag dem derefter af panden og steg løg, chili, spidskål, gulerødder og wok-blanding ved høj varme.
TRIN 6
Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække i få minutter. Si vandet fra, og steg dem kort af på panden med resten af retten.
TRIN 7
Når det er faldet lidt sammen, så kom laksen ved og smag til med mere soja, limesaft og evt. lidt ekstra chili og et nip sukker.
TRIN 8
Servér med hakkede peanuts på toppen og lime skåret i skiver. Velbekomme.