Fremgangsmåde
Syltede rødløg
TRIN 1
Hæld sukker, vand, eddike og peberkorn i en kasserolle. Varm lagen op, til sukkeret er smeltet. Sluk for varmen, og køl lagen ned.
TRIN 2
Skær 2 rødløg i tynde skiver.
TRIN 3
Hæld løgskiver og afkølet lage i et rent og skoldet sylteglas, og sæt glasset på køl, indtil løgene skal bruges.
Falafler
TRIN 1
Varm falaflerne i ovnen - følg anvisningen på pakken.
Råkost
TRIN 1
Skrub eller skræl gulerødderne.
TRIN 2
Riv dem og hvidkålen på et rivejern. Hæld det i en skål.
TRIN 3
Klip eller hak persillen, og rør den sammen med de revne gulerødder og hvidkål.
Myntedip
TRIN 1
Hæld skyr eller fraiche 5% i en skål.
TRIN 2
Hak myntebladene fint med en kniv, og hæld dem i skålen.
TRIN 3
Smag til med spidskommen, citronsaft, salt og peber.
Servering
TRIN 1
Smør myntedip på fladbrødet, læg lidt råkost og falafler på, og top med syltede og ristede løg. Velbekomme.