Fremgangsmåde
Fiskedeller
TRIN 1
Brug en foodprocessor eller en god skarp kniv til at hakke toastbrødet godt.
TRIN 2
Hak derefter fisken fint.
TRIN 3
Bland de to ting sammen og tilsæt presset hvidløg og hakket persille.
TRIN 4
Tilsæt til sidst æg, ost, salt og peber.
TRIN 5
Ælt det hele godt og lad det hvile lidt på køl.
TRIN 6
Varm en panden op med olie.
TRIN 7
Form fiskedellerne, vend dem i hvedemel og steg dem ved middelvarme i ca. 5 minutter på hver side.
Syltede rødløg og coleslaw
TRIN 1
Hæld sukker, vand, eddike og peberkorn i en kasserolle. Varm lagen op, til sukkeret er smeltet. Sluk for varmen, og køl lagen ned.
TRIN 2
Skær 2 rødløg i tynde skiver.
TRIN 3
Hæld løgskiver og afkølet lage i et rent og skoldet sylteglas, og sæt glasset på køl, indtil løgene skal bruges.
TRIN 4
Bland den færdigkøbte coleslaw i en skål og varm wraps i ovnen.
Servering
TRIN 1
Start med coleslaw i din wrap, så fiskedeller og til sidst lidt rødløg og aioli på toppen, Velbekomme.