Opskrifter / Partnere
Call to action image

Partnere

Mød vores partnere, der har hjulpet os med velsmagende opskrifter.

Hello Kitchen

Hello Kitchen er en almennyttig forening, der udvikler madkoncepter og deler ud af deres viden om køkkentricks og sund mad – uden løftede pegefingre. 

Hello Kitchens arbejde er gennemsyret af deres værdier om at skabe: 

  • Madglæde
  • Fællesskab 
  • Sundhed

Hello Kitchen har bidraget med lækre og lette opskrifter. Her finder du opskrifter på alle de gamle klassikere (og de nye), orientalske lækkerier, italienske pastaretter, mexicanske burritos og meget mere. Alt sammen lavet med udgangspunkt i de officielle kostråd, så du kan nyde maden med ro i sindet. Hello Kitchen har også sørget for, at de fleste opskrifter kommer i en variant med tanke på klimaet, hvor man med et enkelt klik kan reducere CO2 aftrykket. 

Concito

Concito er Danmarks grønne tænketank. Siden 2008 har de arbejdet på at forebygge og begrænse de negative konsekvenser af global opvarmning, men tænketanken arbejder også med andre udfordringer inden for bæredygtighed og ressourcer. 

Concito er en uafhængig organisation, der arbejder evidensbaseret, og som forsøger at leve op til de politiske klimamålsætninger ved at bygge bro mellem politikere, erhvervsliv og borgere. 

Concito har hjulpet os med at klimaberegne alle fødevarerne i vores opskrifter og med at omregne dette til en Grøn Score, der gør det nemmere for dig at gennemskue, hvor og hvordan du nemt kan træffe nogle valg med tanke på klimaet.