Call to action image

Inspiration

Gå på opdagelse i et univers fyldt med tips, tricks og inspiration til at få mest muligt ud af hverdagene og til at markere weekender, højtider og mærkedage med manér.

Aktuelt lige nu

Call to action image

Få vores laveste pris på mere end 400 af de varer, danskerne køber mest

I føtex er det nemt at handle billigt. For vælger du produkter med det orange “Prisfavorit”-mærke får du altid vores laveste pris på mere end 400 af de varer du køber mest. Find prisfavorit-varerne nedenunder.

Specialbutikker

Vi har udvalgt disse mærker, som alle kan noget helt specielt. Her går kvalitet og omtanke hånd i hånd, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig disse.

Vores specialafdelinger

Frisk bagværk eller frugt og grønt i sæson. Hos vores specialafdelinger finder du et udvalg af madvarer i høj kvalitet.

Opskrifter

Spis Med er et opskriftsunivers for dig, som gerne vil spise med omtanke for klimaet – måske bare en gang imellem. Skift ingredienserne med et klik og se hvor meget CO2 du kan spare på klimaet.

Call to action image

Det skal være nemt at spise med omtanke

Vi har gjort det let at spise med lidt ekstra omtanke for klimaet. Med et enkelt klik kan du gå fra en klassisk udgave af din opskrift til en variant, som sparer på CO2-udledningen. Det kan være med flere grøntsager, kød, der ikke belaster klimaet så meget, eller måske en plantebaseret variant.