Call to action image

Inspiration

Gå på opdagelse i et univers fyldt med tips, tricks og inspiration til at få mest muligt ud af hverdagene og til at markere weekender, højtider og mærkedage med manér.

Gå på opdagelse

Aktuelt lige nu

Call to action image

Fyld efterårsferien med hjemmebag og hygge

Efterårsferien banker på døren - de rødgyldne blade daler fra træerne og børnene samler kastanjer i skoven. Hjemme dufter æbletærten, mens den varme kakao simrer på komfuret. Find inspiration til en hyggelig efterårsferie med hele familien.

Udvalgte mærker

Vi har udvalgt disse mærker, som alle kan noget helt specielt. Her går kvalitet og omtanke hånd i hånd, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig disse.

Vores specialafdelinger

Frisk bagværk, frugt og grønt i sæson eller saftige, røde bøffer. Hos vores specialafdelinger finder du et udvalg af madvarer i høj kvalitet.

Opskrifter

Spis Med er et opskriftsunivers for dig, som gerne vil spise med omtanke for klimaet – måske bare en gang imellem. Skift ingredienserne med et klik og se hvor meget CO2 du kan spare på klimaet.

Ugens udvalgte opskrifter

Call to action image

Det skal være nemt at spise med omtanke

Vi har gjort det let at spise med lidt ekstra omtanke for klimaet. Med et enkelt klik kan du gå fra en klassisk udgave af din opskrift til en variant, som sparer på CO2-udledningen. Det kan være med flere grøntsager, kød, der ikke belaster klimaet så meget, eller måske en plantebaseret variant. 

Sæson og anledning

Her finder du masser af inspiration til årets mange sæsoner, højtider og særlige anledninger.