Call to action image

Inspiration

Gå på opdagelse i et univers fyldt med tips, tricks og inspiration til at få mest muligt ud af hverdagene og til at markere weekender, højtider og mærkedage med manér.

Gå på opdagelse

Aktuelt lige nu

Call to action image

Sommerens fester

Konfimationer, studenterfester og bryllupper - sommeren byder på massere af fester hvor vi samles for at fejre i godt selskab. Vi hjælper dig med at skabe en fantastisk fest med inspiration til små serveringer, masser af bobler, pynt og meget mere. Vi leverer endda det hele lige til døren eller klar til afhentning.

Call to action image

Tænd op i grillen

Den danske sommer er lig med lange lyse aftener hvor vi samles om grillmiddagen. Om end det er kul, gas eller engangsgrillen der skaber rammen, så er hyggen og samværet i højsædet. Tænd op i grillen, så leverer vi hvad du skal bruge til middagen.

Specialbutikker

Vi har udvalgt disse mærker, som alle kan noget helt specielt. Her går kvalitet og omtanke hånd i hånd, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig disse.

Vores specialafdelinger

Frisk bagværk eller frugt og grønt i sæson. Hos vores specialafdelinger finder du et udvalg af madvarer i høj kvalitet.

Opskrifter

Spis Med er et opskriftsunivers for dig, som gerne vil spise med omtanke for klimaet – måske bare en gang imellem. Skift ingredienserne med et klik og se hvor meget CO2 du kan spare på klimaet.

Ugens udvalgte opskrifter

Call to action image

Det skal være nemt at spise med omtanke

Vi har gjort det let at spise med lidt ekstra omtanke for klimaet. Med et enkelt klik kan du gå fra en klassisk udgave af din opskrift til en variant, som sparer på CO2-udledningen. Det kan være med flere grøntsager, kød, der ikke belaster klimaet så meget, eller måske en plantebaseret variant.